Graag een keer zelf een podcast opnemen en overweeg je een professionele podcaststudio te huren? Neem dan eens een kijkje bij De Broeikas in Eindhoven. Een plek waar je als creatieveling lekker zelf aan de slag kunt gaan met professionele apparatuur. Perfect voor wanneer je op zoek bent naar een podcaststudio om professioneel een podcast op te nemen in een huiselijke sfeer. Wanneer je een podcast wilt opnemen en op zoek bent naar een toffe plek waar mensen samen komen om te creëren en elkaar te inspireren is De Broeikas dé plek voor jou. Naast professionele podcaststudio’s beschikt De Broeikas ook over een geluidsstudio en fotostudio.

Professionele podcaststudio’s in Eindhoven

Laat jij jouw creativiteit graag los op audio en overweeg je een podcast op te nemen in een van de professionele podcaststudio’s in Eindhoven? Neem dan eens een kijkje bij De Broeikas. De Broeikas is een plek waar je zelf als creatieveling in een podcaststudio professioneel te werk kunt gaan. Gewoon omdat je liever zelf aan de slag gaat, omdat je behoefte hebt aan change of scenery of omdat je huiskamer toch niet helemaal geschikt is als opnamestudio. Een professionele podcaststudio huren in De Broeikas? Bekijk de website voor de mogelijkheden of neem contact op.

De Broeikas podcaststudio: professioneel en stijlvol

Ben jij eruit en enthousiast geworden door de mogelijkheden voor het opnemen van podcasts in De Broeikas? Als creatieveling kun je in onze podcaststudio zelf professioneel te werk gaan en gebruikmaken van de apparatuur. Kortom: een stijlvolle en professionele podcaststudio die voelt als een soort tweede huiskamer. Wat wil je nog meer? Je maakt eenvoudig een afspraak in De Broeikas door gebruik te maken van het contactformulier. Onze professionele podcaststudio’s huur je al vanaf €40,- per uur en voor jongeren uit Woensel is dit zelfs gratis. Verder nog vragen? Mail naar info@debroeikas.com of bel naar 0629300283, we helpen je graag verder.

Bedankt voor je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op; we zijn van 30 maart tot en met 18 april gesloten!
Er gaat iets niet goed, controleer of je alle velden correct hebt ingevuld. There was an error trying to send your message. Please try again later.