Op zoek naar een podcaststudio waar je lekker zelf aan de slag kunt gaan? Dan is De Broeikas de plek voor jou. De Broeikas is een plek die gecreëerd is voor creatievelingen die lekker zelf aan de slag willen gaan, maar zelf niet over de juiste apparatuur beschikken of een net iets te kleine huiskamer hebben. Het is een plek waar creativiteit gestimuleerd wordt en creatievelingen samen kunnen komen om toffe dingen te creëren en elkaar te inspireren. De Broeikas beschikt over een stijlvolle podcast studio waar je alles vindt wat je nodig hebt om zelf een podcast te maken. Een podcast opnemen in een studio die voelt als je eigen huiskamer? Kom dan eens langs in De Broeikas.

Zelf een podcast maken in een podcast studio

Speel jij graag met audio en zou je graag een keer een podcast opnemen in een podcast studio, maar wel gewoon lekker zelf aan de slag gaan? Overweeg dan om dit te doen in de stijlvolle podcast studio van De Broeikas. De Broeikas is voor de enthousiastelingen met uit de hand gelopen hobby’s en podcast makers met te kleine huiskamers. Een chille plek waar creatievelingen samen kunnen komen en lekker hun ding kunnen doen in de podcaststudio. Een tweede huiskamer, maar dan voorzien van alle spullen die je nodig hebt om een podcast tot leven te brengen.

Stijlvolle podcast studio huren?

Behoefte aan een andere omgeving en wil je graag een keer een podcast opnemen in een studio? Overweeg dan om een podcast studio te huren in De Broeikas in Eindhoven. Zelf aan de slag gaan in onze podcaststudio kan al vanaf €40,- per uur. Jongeren kunnen zelfs kosteloos gebruikmaken van onze ruimte. Informeer voor alle mogelijkheden door gebruik te maken van het contactformulier of door te mailen naar info@debroeikas.com. De stijlvolle podcast studio van De Broeikas huren en heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier, de mail of door te bellen naar 0629300283.

Bedankt voor je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op; we zijn van 30 maart tot en met 18 april gesloten!
Er gaat iets niet goed, controleer of je alle velden correct hebt ingevuld. There was an error trying to send your message. Please try again later.