Een podcast opnemen lastig? Dat valt reuze mee. In De Broeikas kun je terecht wanneer je een podcast zelf wilt opnemen, maar misschien zelf niet in het bezit bent van de juiste apparatuur. Of wanneer je behoefte hebt aan een change of scenery en graag een podcast wil opnemen op locatie. De Broeikas is ontstaan vanuit het idee dat er voldoende ruimte moet zijn voor creatieve vrijheid. Zo ontstond het idee om een plek te creëren waar creatievelingen terecht kunnen of samen kunnen komen. Maar dan wel op een plek die voelt als thuis – een soort tweede huiskamer dus. Kortom: de perfecte plek voor de creatieveling die het leuker vindt om zelf gewoon lekker aan de slag te gaan.

Zelf een podcast opnemen?

Een podcast zelf opnemen kan tegenwoordig natuurlijk gewoon from the comfort of your own home. Toch is niet elke huiskamer ook een geschikte opnamestudio. Wanneer je er over denkt om zelf een podcast op te nemen, kan het een idee zijn om dit in De Broeikas te doen. De Broeikas is bedoeld voor de podcast makers met ietwat te kleine huiskamers, enthousiastelingen met uit de hand gelopen hobby’s en kleine ondernemers met een breed interesseveld. Kortom, een podcast opnemen maar ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Dan kan De Broeikas zomaar eens de plek zijn waar jouw nieuwe opname tot leven komt.

Podcast opnemen op locatie en heb je vragen?

Is jouw creatieve brein geprikkeld en heb je interesse in een podcast opnemen bij ons op locatie? Een afspraak maken kan heel eenvoudig door gebruik te maken van het contactformulier. Zelf een podcast opnemen in onze podcastruimte kan al vanaf €40,- per uur. Je kunt ervoor kiezen om de ruimte voor een dagdeel of volledige dag te huren. Voor jongeren uit Woensel is een podcast opnemen in De Broeikas zelfs gratis (ja, echt). Een podcast zelf opnemen in De Broeikas en heb je vragen? Stel je vraag via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@debroeikas.com. Even bellen mag natuurlijk ook altijd: 0629300283.

Bedankt voor je berichtje!
Er is een iets misgegaan met het verzenden van je bericht. Probeer het opnieuw of bel ons.