Een bedrijfspodcast opnemen maar zelf niet in het bezit van de juiste apparatuur? In plaats van te investeren in professionele apparatuur, kun je ook overwegen om een podcast studio te huren. In De Broeikas ben je van harte welkom om zelf een podcast te komen opnemen voor je bedrijf. De Broeikas is een plek waar creativiteit alle vrijheid krijgt om de tofste dingen te creëren. Of je nu een ondernemer bent met een breed interesseveld, een enthousiasteling bent met een uit de hand gelopen hobby of een podcast maker met een net iets te kleine huiskamer – De Broeikas is er voor iedereen de gewoon lekker zelf aan de slag wil. Podcast voor je bedrijf opnemen? Bekijk de website voor alle tarieven.

Podcast voor bedrijf opnemen

Een podcast voor je bedrijf opnemen is een super leuk idee. Maar niet elk bedrijf beschikt over een ruimte die geschikt is als opnamestudio. De Broeikas beschikt over een stijlvolle studio waar je zonder problemen een bedrijfspodcast kunt opnemen. Een plek waar voldoende ruimte is voor creatieve vrijheid en waar je tegelijkertijd alle professionele apparatuur tot je beschikking hebt die nodig is om jouw bedrijfspodcast tot een succes te maken. Enthousiast en podcast opnemen voor je bedrijf in De Broeikas? Je maakt eenvoudig een afspraak via het contactformulier. Zit je nog met vragen of kom je liever van tevoren even kijken? Mail dan naar info@debroeikas.com of bel naar 0629300283.

Vragen over bedrijfspodcast opnemen?

Ben je er over uit en wil je graag een bedrijfspodcast opnemen in De Broeikas? Dat horen we graag. Een podcast opnemen voor je bedrijf in onze podcastruimte kan al vanaf €40,- per uur. Je hebt de optie om de ruimte voor een dagdeel of een volledige dag te huren. Enthousiast en wil je een podcast voor je bedrijf opnemen maar heb je toch nog vragen? Je stelt je vraag heel makkelijk via het contactformulier op de website of door te mailen naar info@debroeikas.com. Hopelijk zien we je snel!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op; we zijn van 30 maart tot en met 18 april gesloten!
Er gaat iets niet goed, controleer of je alle velden correct hebt ingevuld. There was an error trying to send your message. Please try again later.