Een podcast opnemen in de omgeving van Tilburg? Bij De Broeikas huur je al vanaf €40,- per uur een professionele en stijlvolle podcastruimte. De Broeikas is een plek die gecreëerd is voor makers en creatievelingen. Een plek waar creatievelingen samen kunnen komen om te creëren en elkaar te inspireren. Een plek zonder al te veel poespas, maar waar je wel gebruik kunt maken van de apparatuur die je nodig hebt om een toffe podcast neer te zetten. Een podcast opnemen in de omgeving Tilburg doe je dan ook bij De Broeikas. Dé perfecte plek voor wanneer zelf een podcast wilt opnemen in Tilburg of omgeving zonder de hoofdprijs te betalen.

Zelf een podcast opnemen in Tilburg of omgeving

Podcast opnemen in de buurt van Tilburg? Woon jij in Tilburg of omgeving, neem je graag podcasts op, maar is jouw eigen huiskamer niet bepaald geschikt als opnamestudio? Dan kan De Broeikas zomaar eens de plek zijn waar je naar op zoek bent. De Broeikas beschikt over meerdere professionele ruimtes waar creatievelingen lekker aan de slag kunnen om mooie dingen te creëren. Zo vind je in De Broeikas een fotostudio, geluidsstudio en een podcastruimte. Wanneer je zelf een podcast wilt opnemen in de omgeving Tilburg is De Broeikas de plek waar je moet zijn. Bekijk de website voor meer informatie over een podcast opnemen in omgeving Tilburg bij De Broeikas.

Podcast opnemen in Tilburg en hulp nodig? 

Een podcast opnemen in Tilburg of omstreken op een plek die voelt als een tweede huiskamer? Dan is De Broeikas de plek waar je moet zijn. In De Broeikas kun je heel eenvoudig en in alle rust zelf een podcast opnemen in de omgeving van Tilburg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website voor meer informatie of neem contact op door een mailtje te sturen naar info@debroeikas.com. Liever meteen een afspraak maken? Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier. Ben je enthousiast en wil je een podcast opnemen in Tilburg of omstreken maar heb je nog vragen? Geen probleem, stel je vraag eenvoudig via de mail of bel 0629300283.

Bedankt voor je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op; we zijn van 30 maart tot en met 18 april gesloten!
Er gaat iets niet goed, controleer of je alle velden correct hebt ingevuld. There was an error trying to send your message. Please try again later.