Altijd al graag een podcast opnemen in Helmond of omgeving? Dan is De Broeikas misschien wel precies de plek waar je naar op zoek bent. De Broeikas is een plek waar creatievelingen terecht kunnen om toffe dingen te maken. Zoals zelf een toffe podcast opnemen in de buurt van Helmond bijvoorbeeld. In De Broeikas kun je hiervoor gebruikmaken van de podcastruimte. Een inspirerende ruimte waar je alle apparatuur tot je beschikking hebt om een podcast op te nemen in Helmond of omgeving zonder al te veel poespas. Een soort tweede huiskamer, waar je je meteen op je gemak voelt en gewoon lekker je ding kunt doen.

Wil je zelf een podcast opnemen in Helmond?

Wil je een keer een podcast opnemen in Helmond of omstreken? Wanneer je podcast maker bent maar zelf niet echt over de juiste ruimte of apparatuur beschikt, kan het huren van een podcastruimte een mooie uitkomst bieden. Een podcast opnemen in Helmond of in de buurt van Helmond kan heel makkelijk bij De Broeikas. De Broeikas is ontstaan uit het idee dat creativiteit de vrijheid moet krijgen die het verdient. Ben jij een podcast maker met een iets te kleine huiskamer of enthousiasteling met een uit de hand gelopen hobby? Wanneer je zelf een podcast wilt opnemen in de buurt van Helmond, is De Broeikas your place to be.

Vragen over podcast opnemen in Helmond?  

Zou je graag een podcast opnemen in Helmond of omgeving waar je gebruik kunt maken van een professionele studio, maar zelf lekker aan de slag kunt gaan? Kom dan naar De Broeikas. De Broeikas beschikt over een stijlvolle en professionele ruimte waar je zelf een podcast kunt opnemen in de omgeving van Helmond. De podcastruimte huur je voor een dagdeel of een volledige dag. Bekijk voor meer informatie over een podcast opnemen in Helmond of omgeving bij De Broeikas de website. Een afspraak maken kan heel makkelijk via het contactformulier. Voor vragen neem contact op via info@debroeikas.com of bel 0629300283.

Bedankt voor je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op; we zijn van 30 maart tot en met 18 april gesloten!
Er gaat iets niet goed, controleer of je alle velden correct hebt ingevuld. There was an error trying to send your message. Please try again later.