Altijd al een keertje zelf een podcast willen opnemen? Stel nou dat er een plek bestond die helemaal is ingericht op het opnemen van podcasts en waar jij als maker of creatieveling gebruik van mag maken? Hoe chill zou dat zijn. De Broeikas is zo’n plek in Eindhoven. Dus wil je een podcast opnemen in Eindhoven en ben je nog op zoek naar een geschikte ruimte? Zoek dan niet verder want De Broeikas is waar je moet zijn. Het is een plek waar creativiteit alle vrijheid krijgt en een plek die tegelijkertijd voelt als een soort tweede huiskamer. Kortom: de perfecte plek voor wanneer je zelf een podcast wilt opnemen in Eindhoven.

 

Zelf een podcast opnemen in Eindhoven

Wil je zelf een podcast opnemen in Eindhoven maar beschik je niet over de juiste apparatuur of fungeert jouw woonkamer toch niet echt als de ideale opnamestudio? We’ve got you covered. De Broeikas is bestemd voor podcast makers die zelf nét iets te kleine huiskamers hebben of voor de creatievelingen die soms liever zelf even ergens anders aan de slag gaan. Een podcast opnemen in Eindhoven kan in De Broeikas al vanaf €45,- per uur. Onze stijlvolle podcastruime beschikt over alles wat je nodig hebt om een professionele podcast opname te maken. Een podcast opnemen in Eindhoven op een toffe locatie, doe je dan ook in De Broeikas.

 

Podcast opnemen in Eindhoven doe je in De Broeikas

Wil je een podcast opnemen in Eindhoven op een plek waar creatievelingen samen kunnen komen om te creëren en elkaar te inspireren? Dan is De Broeikas de plek voor jou. Hier kun je zelf een podcast opnemen in Eindhoven in een podcastruimte die je voor een deel van de dag of voor een hele dag huurt. Ben je enthousiast en wil je graag een keertje langskomen om te kijken of een podcast opnemen in Eindhoven bij De Broeikas iets voor jou is? Je bent natuurlijk van harte welkom. Neem contact met ons op door te mailen naar info@debroeikas.com of door gebruik te maken van het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook: 0629300283.