Denk je erover na om een podcast op te nemen in de omgeving van Den Bosch? Overweeg dan het zelf opnemen van een podcast bij De Broeikas. De Broeikas is een plek waar creatievelingen en creativiteit alle vrijheid krijgen die ze verdienen. Een stijlvolle plek met een chille sfeer waar podcast makers of mensen met een uit de hand gelopen hobby lekker zelf aan de slag kunnen gaan. Enthousiast en wil je zelf een podcast opnemen in Den Bosch of omgeving bij De Broeikas? Je huurt al een professionele podcastruimte vanaf €40,- per uur. Bekijk de website voor meer informatie.

Zelf een podcast opnemen in omgeving Den Bosch

Een podcast opnemen in de buurt van Den Bosch? Woon je in Den Bosch of omgeving en ben je graag bezig met het maken van podcasts? Soms heb je behoefte aan change of scenery of wellicht is jouw huiskamer niet echt de geschikte plek om audio op te nemen. In zo’n geval kan het huren van een podcastruimte precies zijn wat je nodig hebt. Een eigen podcast opnemen in omgeving Den Bosch bij De Broeikas kan heel eenvoudig. De podcastruimte in De Broeikas biedt jou alle tools die nodig zijn om zelf een podcast op te nemen in de omgeving Den Bosch.

Podcast opnemen in Den Bosch en vragen? 

Wil je een podcast opnemen in Den Bosch of omstreken en doe je dit het liefst op een plek die voelt als een soort tweede huiskamer? Dan is De Broeikas vast en zeker de plek waar je moet zijn. Hier huur je eenvoudig een podcastruimte waar je in alle rust zelf een podcast kunt opnemen in de omgeving van Den Bosch. Ben je enthousiast en wil je graag een podcast opnemen in de omgeving Den Bosch maar heb je vragen? Neem eenvoudig contact op door gebruik te maken van het contactformulier op de website of mail naar info@debroeikas.com. We helpen je graag verder. Bellen mag natuurlijk ook: 0629300283.

Bedankt voor je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op; we zijn van 30 maart tot en met 18 april gesloten!
Er gaat iets niet goed, controleer of je alle velden correct hebt ingevuld. There was an error trying to send your message. Please try again later.