Denk je erover een podcast te maken? Wie dacht dat een podcast maken lastig was en wellicht alleen voor de professionals is weggelegd, heeft het mis. In De Broeikas ben je altijd welkom om zelf een podcast te komen maken. Dé plek voor diegene die graag audio wil maken, maar zelf niet beschikt over (de juiste) apparatuur. Natuurlijk ben je ook gewoon van harte welkom wanneer je graag voor de afwisseling even ergens anders aan de slag gaat – bijvoorbeeld omdat je creativiteit daar lekker op gaat of omdat de muren thuis op je afkomen. Creativiteit alle vrijheid geven die het nodig heeft en een plek creëren waar verschillende creatievelingen samen kunnen komen om samen te creëren en te inspireren – dat is waarom De Broeikas bestaat. Nieuwsgierig en zelf aan de slag in De Broeikas? Bekijk de website voor alle mogelijkheden of neem contact op.

Zelf podcast maken in De Broeikas

Overweeg je een podcast zelf te maken en daarvoor een podcastruimte te huren? Dan kan De Broeikas in Eindhoven zomaar eens de plek zijn waar je naar op zoek bent. Het tweede thuis waar je lekker aan de slag kunt met je creativiteit en toffe dingen kunt maken. Helemaal de perfecte plek voor wanneer je liever thuis aan de slag gaat met zelf een podcast maken, maar het bij jou thuis toch niet helemaal de geschikte plek is voor opnames. De Broeikas is er voor alle creatievelingen die gewoon lekker zelf aan de slag gaan. Een podcast zelf maken doe je dan ook in De Broeikas.

Podcast zelf maken en benieuwd naar de mogelijkheden?

Enthousiast geworden en wil je graag een podcast maken in De Broeikas? Tof! Je bent uiteraard van harte welkom. Via het contactformulier maak je gemakkelijk een afspraak. Op de website vind je alle tarieven voor het huren van een podcastruimte of geluidsstudio. En ook niet onbelangrijk om te vermelden, jongeren (<18) uit Woensel kunnen in De Broeikas zelfs gratis een podcast zelf maken. Heb je toch nog vragen? Je stelt je vraag eenvoudig via het contactformulier, door te mailen naar info@debroeikas.com of te bellen naar 0629300283.

Bedankt voor je berichtje!
Er is een iets misgegaan met het verzenden van je bericht. Probeer het opnieuw of bel ons.